kosarad
(üres)

Mannol 9201 Injektor és katalizátor-tiszító 500ml

Mannol 9201 Injektor és katalizátor-tiszító 500ml

GYÁRTÓ:Mannol
KISZERELÉS:0.5L

CIKKSZÁM:MAN-9201

ÁR:3 400 Ft
(EGYSÉGÁR: 6 800 Ft/L)

 darab

Leírás:

A Catalytic System Cleaner egy forradalmian új, igen hatásos megoldás a benzines befecskendezőrendszerek tisztítására a szívótoroktól kezdve, a katalizátorig bezárólag.

Eltávolítja a jellemző lerakódásokat, tiszítja a szelepeket és dugattyúkat, valamint a kipufogórendszert, beleértve a katalizátort is.

Eltünteti a korom- és kokszlerakódásokat, biztosítja a problémamentes működést, alacsony fogyasztást és magas teljesítményt.

Meghosszabbítja a motor, a kipufogórendszer és a katalizátor élettartamát.

Használata:

Használatát elsősorban szakembereknek ajánljuk. Megfelelő ismeretek nélkül ne kezdjen bele a munkába!

Az alábbi műveleteket kizárólag szabad térben végezze! Zárt térben a felgyülemlő gázok életveszélyt jelentenek!

Csak benzines és/vagy LPG-üzemű motorokhoz használható. Ne használja dízelmotorhoz!1. Nyissa ki a dobozt, vegye ki az infúziós készletet a mellékelt dobozból.!

2. Távolítsa el a védősapkát a műanyag tűről, majd szúrja a Mannol katalizátortisztító flakonba!

3. Nyissa ki a motorháztetőt, keresse meg a gumi szívócsövet, vagy a szívó oldalra vezető vákumcsövet, és az infúziós fém tűt szúrja bele ebbe a csőbe! Olyan helyet keressen, ahol a gumi nincs elöregedve, ellenkező esetben az felrepedezhet.

4. A csomagban található kampó segítségével lógassa fel a motorháztetőre a katalizátortisztítót, mint egy infúziós tasakot!

5. Indítsa be a motort, járassa terhelés nélkül kb. 1500 f/p fordulaton és állítsa a csepegtetőt 2-3 csepp/ másodpercre!

6. Járassa a rendszert 35-45 percig, közben figyelje a kipufogócsonkot. Ha láthatóan felizzik (a katalizátor túlmelegedése miatt), állítsa le a motort!

7. A fenti idő elteltével állítsa le a motort, kösse ki a csöveket, és vegye ismét használatba az autót!FIGYELEM!

A termék a befecskendező rendszer tisztítására használatos, de tartalmát az üzemanyagba tölteni tilos!
A tű csak a gumicsövekbe szúrható, műanyag- vagy pláne fémcsöveken ne nyisson lyukat vele, mert ott később az autó szűretlen és nem mért mennyiségű levegőt szívhat, ez működési zavarokat okozhat.Kiszerelés:

500ml

Specifikációk:

A termék a kosarába került