kosarad
(üres)

Szállítási/átvételi feltételek

Fontosabb rendeléssel és szállítással kapcsolatos információk

Előre utalás esetén

Kedvezményezet neve: Schwarczer Kft.
Bankszámlaszám: 11742331-20009489
Közlemény: Rendelés száma (pl.: OAJ0002)

Személyes átvétel (díjtalan)

Budapesti (XVI. kerület) szaküzlet: 1162 Budapest, Szlovák út 134. (H-P: 08:00-17:00, Szo: 08:00-12:00, V: Zárva)

MPL futárszolgálat

Kiszállítás díja: 1590 Ft.
Kérünk, a regisztrációdkor olyan telefonszámot adj el, amelyen a futár, ha nem találja a címet el tudjon érni.

Az oldalon megvásárolható termékek magányszemélyeknek és szervizeknek egyaránt!

A Schwarczer Kft. nem jövedéki engedélyes kereskedő, tehát készpénzért (és átutalással is) cégeknek vagy magánszemélyeknek is adhat el jövedéki terméket, de olyan számlát vagy egyszerűsített számlát bocsát ki, amely az ÁFA törvényben előírt adatokon kívül a "Továbbértékesítés esetén a jövedéki termék származásának igazolására nem alkalmas" szöveget tartalmazza.

Végfelhasználó

Egyrészt végfelhasználónak minősül az a természetes személy, aki a kenőolajat saját célra megvásárolja. Másrészt – jövedéki szempontból – végfelhasználónak minősül az az autószerelő műhelyt üzemeltető is, aki a kenőolajat a szervizben a javítási munka során használja fel, és az általa elvégzett munkáról (pl.: kenőolaj cseréje), mint szolgáltatásról állít ki számlát. A végfelhasználót jövedéki típusú kötelezettség nem terheli, azonban a birtokában lévő jövedéki termék származását tudnia kell igazolni (pl.: számlával).

Amennyiben azonban a műhelyben szerviz-szolgáltatás keretében felhasználásra került kenőolaj termékértékesítésként kerül kiszámlázásra a vevő (pl.: a kenőolaj cseréjét igénylő személy) felé, a szerviz már a III. pont szerinti nem jövedéki engedélyes kereskedőnek minősül.

Rendelés menete

Az olajam.hu - n egy rövid regisztrációt követően tudsz rendelni. Regisztrálatlan felhasználók nem tudnak az oldalon vásárolni

A „webáruház” csempére kattintva válaszd ki az általad keresett termék kategóriáját (bal oldali oszlop). Ezt követően további pontosításra van lehetőséged a termékek felett elhelyezett termékkategóriától függően: Márka, Típus, Viszkozitás, Szabvány, Feszültség, Foglalat, Teljesítmény, Kapacitás, indítóáram vagy Polaritás résznél. A keresett árkategória szűkítésére is van lehetőség a webshop bal oldalán a „Kapcsolat” menüpont alatt elhelyezett „Árkategória” csúszkákkal.

(Megjegyzés: Amennyiben konkrét terméket keresel, vagy csak egyszerűbbnek találod, minden lap bal felső sarkában található keresőt is használhatod!)

Az általad kiválasztott termék nevére kattintva további információkat olvashatsz az adott termékről. Az áru megrendeléséhez kattints a hozzá tartozó bevásárlókosár ikonra ezzel egy darab kerül be a kosaradba a kiválasztott termékből. A termékoldalon darabszám megadására is van lehetőséged. A darabszám megadása után a bevásárló kosárra kattintva a kívánt mennyiség kerül be az adott termékből a kosaradba.

Azoknál a termékeknél, ahol a bevásárlókosár ikon helyett egy „I” található azoknak a termékeknek a rendelhetőségéről a kapcsolati oldal felületen feltüntetet elérhetőségek valamelyikén kell érdeklődni.

Ha befejezted a vásárlást és betettél mindent a kosaradba, amit meg szeretnél rendelni, akkor minden oldal bal felső sarkában a kosár ikonra kattintva megnyithatod kosarad tartalmát.

Ezen a felületen lehetőséged van a termékeknél a rendelni kívánt darabszám módosítására. A darabszám módosítása után a zöld pipára kattintva.

Lehetőség van a tévesen a kosárba tett elemek törlésére a piros kuka ikonra kattintva.

A „Tovább” gombra kattintva, ha már be vagy jelentkezve a „Személyes adatok” felület jelenik meg. Ha nem vagy bejelentkezve, akkor egy bejelentkezési felület, ahol az e-mail címed és a jelszavad beírása után továbbléphetsz a „Személyes adatok” oldalra.

A „Személyes adatok” felületen ellenőrizd a regisztráció során megadott:

•    Személyes adatokat

•    Szállítási adatokat

•    Számlázási adatokat (Cégek esetén)

Ha a szállítási és a számlázási cím eltér, akkor az erre szolgáló négyzetben lévő pipa kiszedésével lehetőséged adódik a számlázási címtől eltérő szállítási címet is megadni.

Miután elolvastad és elfogadtad az Általános Szerződési Feltételeket pipáld ki az ”Elfogadom az Általános Szerződési Feltételeket” és az „Elfogadom, hogy jelen megrendelésem fizetési kötelezettséggel jár” szövegek melletti négyzeteket és kattints a „Tovább” gombra.

A „Szállítás és fizetés” oldalon lehet kiválasztani a szállítás és a fizetés módját.

Személyes átvétel esetén lehetőség van az árut átvenni (nincs szállítási költség):

•    Budapesti (XVI. kerület) szaküzlet: 1162 Budapest, Szlovák út 134.

Az átvételi pontok nyitva tartásáról és elérhetőségeiről a „Kapcsolat” oldalon tájékozódhatsz.

MPL futárszolgálattal történő kiszállítás díja Magyarországon: 1590 Ft. A meghiúsult kiszállításból eredő károkat, amennyiben ez a vevő hibájából történik, annak mindennemű költségeit a vevő köteles megtéríteni. Külföldre nincs kiszállítás.

A Készpénzben személyes átvételkor fizetési opció választására csak személyes átvételnél van lehetőség.

Utánvéttel való fizetési opció választására az „MPL futárszolgálat” szállítási mód kiválasztásakor van lehetőség. Az előre pontosított végösszeget a MPL futárának kézpénzben kell kifizetni, az áru átvételekor. A számlát az áruról és a szállítási költségről a futár adja át a vevőnek az áruval együtt.

Banki utalással az „MPL futárszolgálat” szállítási mód kiválasztásakor van lehetőség. Kérjük, hogy az átutalásnál tüntesd fel megrendelési számodat a megjegyzés rovatban! (A rendelés számát e- mailben kapod meg). Amennyiben a számlánkon megjelenik az átutalt összeg, e- mail küldéssel nyugtázzuk, és küldjük a megrendelését. (ez más bankok esetében 1-2 nappal meghosszabbítja a postázást). Az utalt összeg mindig a megrendelés végösszege, amely tartalmazza a szállítási költséget is. Bankszámlaszámunk: 11742331-20009489

A számodra megfelelő szállítási és fizetési módok után kattints a „Tovább” gombra

A Megrendelés felületen ellenőrizheted a teljes rendelésed adatait. A termékeket, azok árait és darabszámait. Személyes-, szállítási- és fizetési adataidat. Ha mindent rendben találtál a „Megrendelés elküldése” gombbal véglegesítheted rendelésedet.

Amennyiben a webáruházban hiba vagy hiányosság lép fel a termékeknél vagy az áraknál, fenntartjuk a jogot a korrekcióra. Ilyen esetben a hiba felismerése illetve módosítása után azonnal tájékoztatjuk a vevőt az új adatokról. A vevő ezt követően még egyszer megerősítheti a megrendelést, vagy lehetőség van arra, hogy bármely fél elálljon a szerződéstől.

A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítése és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A számlát, az elállási jogról szóló tájékoztatót a csomag tartalmazza. Felhasználó köteles a csomagot kézbesítéskor a futár előtt megvizsgálni, és termékeken, csomagoláson észlelt esetleges sérülés esetén köteles jegyzőkönyv felvételét kérni, sérülés esetén a csomagot nem köteles átvenni. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt Szolgáltató nem fogad el! A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban.

Felhasználó e- mail-ben a megrendelés elküldését követően visszaigazolást kap. Amennyiben e visszaigazolás Felhasználó megrendelésének elküldésétől számított, a szolgáltatás jellegétől függő elvárható határidőn belül, de legkésőbb 5 munkanapon belül Felhasználóhoz nem érkezik meg, Felhasználó az ajánlati kötöttség vagy szerződéses kötelezettség alól mentesül. A megrendelés és annak visszaigazolása akkor tekintendő a Szolgáltatóhoz, illetve az Felhasználóhoz megérkezettnek, amikor az számára hozzáférhetővé válik. Szolgáltató kizárja a visszaigazolási felelősségét, ha a visszaigazolás azért nem érkezik meg időben, mert Felhasználó rossz e- mail címet adott meg regisztrációja során, vagy a fiókjához tartozó tárhely telítettsége miatt nem tud üzenetet fogadni.