kosarad
(üres)

Krarusz Block Plus DOT 3 fékfolyadék 1L

Krarusz Block Plus DOT 3 fékfolyadék 1L

GYÁRTÓ:Krarusz
SZABVÁNY:DOT3
KISZERELÉS:1L

CIKKSZÁM:KRA-DOT31.

ÁR:2 000 Ft
(EGYSÉGÁR: 2 000 Ft/L)

 darab

Leírás:

A biztonságos közlekedés egyik alapfeltétele a kiválóan működő fékrendszer. Ennek viszont a jó minőségű fékfolyadék a legfontosabb feltétele. A fékfolyadék egyik tulajdonsága, hogy higroszkopikus, vizet vesz fel a környezetéből, még a teljesen zártnak tűnő fékrendszerből is. Ezért csökken a forráspontja ezáltal a fékhatás is. .Ezért fontos, hogy a lehető legjobb minőségű fékfolyadékkal lássák el autóinkat, melyek megfelelnek a nemzetközi szabványoknak. A BLOCK PLUS DOT 3 fékfolyadék tökéletesen teljesíti ezeket a követelményeket.

Specifikációk:

Felhasználható valamennyi hidraulikus rendszerű gépjárműnél. Megfelel: MSZ 9601-83, SAE-J 1703, FMVSS No. 116 DOT 3. Forráspont: >240 °C (464 °F), nedves forráspont > 145 °C (293 °F) Ásványolaj bázisú központi hidraulikánál nem alkalmazható! Légmentesen lezárt edényben, száraz, hűvös helyen tartandó! A karosszériára kerülve a festést, lakkozást károsíthatja!
"C" Tűzveszélyes! Lefolyóba, csatornába önteni tilos!
S1 Elzárva tartandó!
S2 Gyermekek kezébe nem kerülhet!
S26 Ha szembekerül, bő vízzel azonnal ki kell mosni, és orvoshoz kell fordulni.
S46 Lenyelés esetén azonnal orvoshoz kell fordulni, az edényt / csomagoló burkolatot és a címkét az orvosnak meg kell mutatni!

A termék a kosarába került