kosarad
(üres)

Xado 5W-50 SL/CF fémdobozban 4L

Xado 5W-50 SL/CF fémdobozban 4L

GYÁRTÓ:Xado
VISZKOZITÁS:5W-50
KISZERELÉS:4L

CIKKSZÁM:XADO 20207

ÁR:18 600 Ft
(EGYSÉGÁR: 4 650 Ft/L)

 darab

Leírás:

A XADO Atomic 5W-50 SL/CF egy többfokozatú, teljes mértékben szintetikus olaj, szélsõséges üzemeltetési feltételekhez. Komplex szintetikus bázisolajok felhasználásával készül. Az olaj polialfaolefint (PAO) tartalmaz, és szélsõséges terhelések mellett is kifejezetten magas stabilitást mutat. A XADO Atomic 5W-50 SL/CF csúcsminõségû adalékanyag csomagot tartalmaz. Túlteljesíti a legmagasabb, a mechanikus hajtómûvekhez használt olajokkal szembeni amerikai és európai elõírásokat.
Alkalmazása a szabadalmaztatott fémkerámia felületképzõ adaléknak köszönhetõen sima futást, egyenletes teljesítményt és megbízható mûködést eredményez. Az adalékanyag hatékonyságát a világ 35 országában elvégzett vizsgálatok igazolják.

További elõnyök

Elengedhetetlen azoknak, akik szeretik a sportos vezetést, mivel a revitalizáló szer megvédi a motort a kopástól gyorsulás során, és hosszabb szélsõséges terhelést bír el.
Kifejezetten hatékony a sport autóknál és minden összkerék meghajtású, autópályán használatos teherautónál, ahol maximális teljesítmény és jelentõs hõhatás érvényesül.
A legjobb védõ tulajdonságokkal rendelkezik.
Még hosszabbított csereintervallumokban is stabil, a BMW Longlife jóváhagyásával is rendelkezik.
Tekintettel a magas viszkozitás-hõmérséklet tulajdonságokra, amelyek megfelelnek a SAE 5W-50 osztálynak, gyors olajszállítást biztosít valamennyi kenési ponthoz; hatékonyan védi a motort hidegindításkor és könnyû indítást tesz lehetõvé igen alacsony hõmérsékleten is.
Évszaktól függetlenül használható valamenynyi benzines, gázüzemû és dízel személyautóhoz, kisteherautóhoz és kisáruszállítóhoz.

Specifikációk:

API SL/CF
ACEA A3/B3
BMW Longlife
VW 501.00/505.00
Porsche

Hasonló termékek
Mobil 1 Peak Life 5W-50 4L

Mobil 1 Peak Life 5W-50 4L

16 500 Ft

A termék a kosarába került